My blog has moved!

You will be automatically redirected to the new address. If that does not occur, visit
http://www.lifeinthiswonderfulworld.com
see you there!

Hot seat tag!

>> 6/19/2008

Lizz & Jane have put in me in this hot seat! :)

Are you deeply in love with your spouse or boyfriend/girlfriend? If you do, let’s try how well you remember the moment of your life with him. But before you put yourself in the hot seat please read the rules of this tag first.

RULES:
1. This tag should be pass on to your closest friends.
2. Visit the blog of the person you’ve got this tag.
3. Leave a comment on her/his tag post. Be sure to thank her/him for this tag.
4. Highlight and link all the list of people who accepted this tag by visiting their blog site.
5. There are 10 questions that you need to answer but you will be the one to write the 10th question for the next person you want to pass this tag.

Here’s your questions: Be Honest and True!

1. How did you meet your husband/wife or boyfriend/girlfriend?
Answer: through a friend. phonepal kami! hahaha!

2. Where did you went in your first date?
Answer: Moviehouse

3. When was your first intimate kiss?
Answer: I forgot the exact date but after na maging kami na.

4. How many girlfriends/boyfriends he/she had in the past? Do you honestly know?
Answer: No. but i think mga 3 ang serious. and mahaba ang list ng hindi! hehehe

5. What is his/her ethnicity?
Answer: Filipino

6. What is his/her favorite food?
Answer: Everything. mostly sweets. diabetic pa yan ha?!

7. What is he/she like if he/she is mad?
Answer: He's maingay! and paulit-ulit!

8. What are the things he/she did you thought is the most romantic thing he’d/she’d ever done?
Answer: breakfast in bed. trying to please me always... :)

9. Describe how he/you proposed to you.
Answer: no formal proposal.

10.Describe him in one word
Answer : Makulit! hahaha! same with my Hubby Lizz...


tagging Gracie, Soreal, Shimumsy.

1 comments:

soreal June 20, 2008 at 6:58 AM  

nyahahaha this should be fun! tnx!

Post a Comment

About This Blog

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP